10.12.2016.

Hello Moto

Hello Moto  

    Uređaji Moto Z i Moto Z Play dostupni su na prodajnim mjestima u Hrvatskoj od 1. prosinca. Obitelj Moto Z proizvoda, koju je osmislila Motorola u Chicagu,  konačno je stigla s punim setom Moto Mods mogućnosti koje predstavljaju budućnost mobilne tehnologije. Sada imate mogućnost transformirati svoj pametni telefon upravo u ono što vam je oduvijek trebalo. Mogućnosti su gotovo neograničene. Projicirajte TV emisiju kako biste je gledali s prijateljima. Ili pustite svoju glazbenu listu na tulumima. Moto Mods mogućnosti transformiraju telefon kako biste mogli transformirati ono što radite.

Postupak povezivanja također smo učinili super jednostavnim. Moto Mods mogućnosti stapaju se s telefonom te ih je vrlo jednostavno promijeniti kad god to poželite. S obzirom da funkcija nikada ne zastarijeva, možete biti sigurni kako su trenutno razvijene Moto Mods mogućnosti osmišljene na način da rade na budućim generacijama Moto Z telefona1.

 

Moto Z: najtanji premium pametni telefon na svijetu

Izrađen od aluminija poput onog na vojnim zrakoplovima te nehrđajućeg čelika, zapanjujući novi Moto Z čvrste je izrade, ultra-lagan i sa svojih 5,2 mm tanak poput britve. Moto Z dolazi s kamerom visoke rezolucije od 13MP i optičkim stabilizatorom slike te laserskim auto-fokusom, koji omogućuje stvaranje prekrasnih fotografija koje vjerno odražavaju stvarni svijet. Prednja kamera s širokokutnim objektivom i 5MP idealna je kako bi svi prijatelji našli svoje mjesto na slici. 

 

 

Moto Z Play: Ultimativna baterija, neograničene mogućnosti

 

Lagan i čvrst, Moto Z Play dolazi s baterijom koja omogućuje rad do 50 sati2, što je ujedno i najizdržljivija Moto baterija do sad, koja omogućuje korištenje telefona danima bez potrebe za punjenjem. TurboPower mogućnost nudi brzo punjenje: do 9 sati u samo 15 minuta3. Snimite prekrasne i oštre fotografije – bilo da je dan ili noć –  kamerom od 16MP s laserskim autofokusom, prebacujte se u trenu sa selfija na grupne slike pomoću prednje kamere s širokokutnim objektivom i LED bljeskalicom.

Ponudu uređaja pogedajte  ovdje.

 

 

Galerija

Kategorije vijesti

Proizvodi slijedeći proizvodi Vivax S10Vivax S10499,00 kn Nokia 3310Nokia 3310489,00 kn VIVAX Fly 4VIVAX Fly 41.299,00 kn
Vijesti naprijed Nokia 3310 - Povratak ikone! Hello Moto Vivax X450 Microsoft Lumia 950 Huawei Honor 6
T-Com Premium Partner T-Mobile Partner